Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Φταίω εγώ...





...που άκουγα Facebook και αδιαφορούσα;

που ήμουνα "παθητική";...


Mάααλιστα, όπως το ακούς, διότι αυτό υπονοεί ο Φατσαμπούκης όταν με χαρακτηρίζει ...μη ενεργή.

Sofia μου, δεν αισθάνομαι καθόλου οργισμένη,
όπως εσύ με το φέις, γιατί αφ' ενός δε βρήκα κανένα ενδιαφέρον με όλο αυτό το αλισβερίσι, αλλά και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ στα σοβαρά μαζί του.


Διάβασε τώρα σε παρακαλώ, για να καταλάβεις τις ...ασυναρτησίες μου.

Φαγώθηκε ένα ξαδερφάκι μου, που λες, να μου στέλνει προσκλήσεις, για να εγγραφώ στο φέις. Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Με δελέασε και η φωτογραφία που είχε με το γιο του (μωρά να βλέπω εγώ και τι στον κόσμο) και τον φτιάχνω το λογαριασμό...

΄Ομως ήθελε πολλή δουλειά. Φίλοι εδώ και φίλοι παραπέρα και δώσ' του προσκλήσεις από το πουθενά, που τους έβρισκε και τους πρότεινε ο ...φατσαμπούκης για λογαριασμό μου. ΄Ομως δεν έχω και χρόνο βρε παιδί μου... δεν έμπαινα τακτικά ή μάλλον ξεχνούσα εντελώς την ύπαρξή του.

Μα δε με άφηνε ήσυχη και ο ξάδελφος.

"Μπήκες στο Facebook; διάβασες το μήνυμά μου;"
Γιατί βρε παιδί μου, μια χαρά δεν είμαστε και έτσι; Πέραν του ότι πολύ τακτικά βλεπόμαστε, λέμε τα αστεία μας και με τη γυναίκα σου και με το Γλάρο μου, πίνουμε τα τσίπουρά μας, τρώμε τα μεζεδάκια μας, τσακίζουμε και τα γαλακτομπούρεκα από το "Κοσμικόν"... επικοινωνούμε και με τα mails, τι παραπάνω θα πούμε εκεί;

΄Αρχισαν να έρχονται προσκλήσεις και από άλλα ξαδερφάκια μου, τσουυυυπ και 2-3 από τα γλαρόπουλά μου στην παρέα και να κάτι προσκλήσεις για ανταλλαγή λέει δώρων και εικονιδίων ...και farm ...και χαριτωμενιές με ευχούλες και βιντεάκια.


Πράγματα και λειτουργίες δηλαδή, που ποτέ δεν με κάλυψαν
, ώσπου μιαν ωραίαν εσπέραν βρίσκω στην αλληλογραφία μου το παρακάτω εκβιαστικό τρόπον τινα θα έλεγα μέϊλ.


Προς:
"Yianna T.

Θα διαγραφείς! Υπάρxουν πολλά μέλη που παραπονιούνται ότι το Facebook γίνεται πολύ αργό.Το αρχείο δείχνει ότι ο λόγος είναι επειδή υπάρχουν πάρα πολλά μη ενεργά μέλη Facebook και ακόμα πολλά νέα μέλη. Θα στέλνουμε αυτό το μήνυμα, για να δούμε εάν τα μέλη είναι ενεργά ή όχι, εάν εσύ είσαι ενεργός,παρακαλώ στείλε σε 15 άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας την αντιγραφή-επικόλληση για να δείξεις ότι εσύ είσαι ενεργός.Εκείνοι που δεν στείλουν αυτό το μήνυμα μέσα σε 2 εβδομάδες,θα διαγραφούν χωρίς δισταγμό για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρoς"



΄Ακου τώρα φίλε μου πώς δουλεύει το σύστημα. Μέσω ενός "ενεργού" κορόϊδου βρίσκουν άλλα 15...
Γιαααα να συνέλθουμε παρακαλώ. Έτσι θα πάει μπροστά ο πλανήτης; Θα λύσουμε μέσω Facebook το πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών, των κοινωνικών προβλημάτων, της φτώχειας, της πείνας, της ανεργίας και της πολιτικής εξαθλίωσης και ασυδοσίας;
Επεδίωξε η πανούργα Δύση, έφτιαξε προφανέστατα βάσει προμελετημένου σχεδίου και έφερε στα μέτρα της έναν πλανήτη ...κατευθυνόμενο, που αποχαυνώνεται με σαχλαμάρες. Τον κρατάει συνεχώς υπό κοντρόλ....με ένα κοντρόλ ή ποντίκι στο χέρι και με διάφορα κουϊζάκια τύπου..." βρείτε το IQ σας", "με ποιά σταρ του Χόλλυγουντ μοιάζεις", μέχρι το τελευταίο που είδα "ποιό γυναικείο cartoon είσαι;"


Και μπαίνω η έξυπνη κάποια στιγμή, για να χαζέψω λιγάκι. Απαντώ στο κατεβατό με τις ερωτήσεις και τι μου ζητάει ο τύπος... να του υποδείξω 12 φίλους για να πάρω την απάντηση. Μα πού να τους βρω δώδεκα ολάκερους αφού δεν το λειτουργώ; Υποδεικνύω που λες τους 2-3 που τυχαίνει να είναι τα ξαδερφάκια μου και τσαααακ, έστω και έτσι... έτοιμη η συνέχεια:





Τι σκέφτεστε;

(Πρέπει ρε φίλε μου να μάθεις ντε και καλά, τι σκέφτομαι εγώ τώρα; Τι μπορεί να σε ενδιαφέρει η έγνοια μου να ξεφορτωθώ το αυτοκίνητο του '95, που οδηγεί ο Γλάρος μου και ...γράφει τ' όνομά μου, γιατί το μοσχοπλήρωσα για να πάρω το σηματάκι, εκεί που τα έφτασαν για να μαζέψουν χρήμα; ΄Η το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας που δεν πρόκειται να πάρω, κατά πως λένε;)

Και εδώ η απαντησούλα που πήρα, για να μάθεις κι' εσύ φίλε μου, ποιό cartoon είμαι.

"Yianna took the Ποιό γυναικείο cartoon είσαι; quiz and the result is Η Χιονάτη!



Μικρή (χαχα.... πιο μικρή δε γίνεται...), αθώα και με λιτή ομορφιά (δεν το σχολιάζω... δεν το συζητώ...). Πρόσεχε τους γύρω σου γιατί από την πολλή σου καλοσύνη, μπορεί να σε εκμεταλλεύονται (βρε, λες;....). Είσαι νοικοκοιρούλα και χαμηλών τόνων (Εντάαααξει..αυτό να λέεεεγεται...). Άξιο κορίτσι!!! (δε μπορεί... ο Γλάρος μου το μαρτύρησε)

Δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα μέσω Ποιό γυναικείο cartoon είσαι;
(Τούτο το τελευταίο δεν το κατάλαβα, αλλά και δε με ενδιαφέρει...)

Πέραν όμως (και για να επανέλθω), από έμμεσα εκβιαστικό το βρήκα και εξαιρετικά υβριστικό το μεϊλάκι. ΄Ακου ..."ενεργός" Δηλαδή εγώ είμαι "Παθητική" Αλλά με ποιόν να θυμώσω, πέρα από τον εαυτό μου, που διέθεσα χρόνο για ανοησίες...


Το άλλο που το βάζεις; Παρά το ότι δεν ξαναμπήκα στο φέις, δε με έχει διαγράψει ακόμη και σύμφωνα με την απειλητική προειδοποίηση .
Τσάμπα οι απειλές δηλαδή.




glitter-graphics.com

Αυτά είναι λοιπόν τα διαδικτυακά κόλπα ή άλλως ...αγγούρια κατάσταση...Ναι, όπως το διαβάζεις και μην κουνάς το κεφάλι σου γελώντας....

Διάβαζε επίσης, για να καταλάβεις και πάλι.
Μόλις δημοσιοποιώ που λες την προ-προ-προηγούμενη ανάρτησή μου, πηγαίνω όπως και κάθε φορά για ένα τελευταίο έλεγχο των links.
Στο προτελευταίο λινκ ακριβώς και στη λέξη «Χάινε» με βγάζει όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο στη διεύθυνση της Καθημερινής με τις πληροφορίες για το­­­­­ν ποιητή. Εκεί ακριβώς και στη δεξιά πλευρά, μου κινεί το ενδιαφέρον ένα εικονίδιο που έγραφε ENDRICK’S – Σώσε το αγγούρι…"
Φιλότιμη, αλληλλέγγυος και ευαισθητοποιημένη οικολόγος ….τρέχω η γυναίκα να σώσω το αγγούρι, γιατί φίλε μου πώς θα φτιάχνουμε τζατζίκι;
Εδώ βλέπω ένα χέρι να κραδαίνει απειλητικά ένα αγγούρι και ένα ανθρωποειδές έντομο (;) που πετούσε γύρωθέ του.
Και διαβάζω:
"Πλήκτρισε την ημερομηνία της γέννησής σου"
Καλά σκέφτηκα τι σχέση όμως μπορεί να έχει αυτό με το δροσιστικό αλλά και καλλωπιστικό λαχανικό;
Παρεμπιπτόντως, άσχετο αλλά και χρήσιμο ίσως… η μαμά μου ξέρεις όταν τα έστυβε για το τζατζίκι, έφτιαχνε μάσκα ομορφιάς, με το χυμό τους ή με δροσερές φέτες.
Και συνεχίζοντας, που λες, να το και το ENTER
Εδώ που φτάσαμε σκέφτομαι, ό,τι και να βγει ...δε βαριέσαι το πολύ πολύ να φύγω τρέχοντας. Πέφτω που λες σε τούτο το κατακόκκινο επαναστατικό πανώ
Βρίσκω ένα τεστ που με προτρέπει να απαντήσω σε ένα ερωτηματολόγιο για να βρω άκουσον…. το δείκτη της αγγουροσύνης μου
Are you cool as a cucumber?
Κάντε αυτό το απλό τεστ και ανακαλύψτε το δείκτη αγγουροσύνη σας
Και αφού απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις, τι μου είπε νομίζεις…
"Αποτέλεσμα
Είσαι στον κόσμο σου.
Δεν υπάρχει τίποτα που να σου χαλάει τη ζαχαρένια. Τα βλέπεις όλα θετικά, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεις αφάνταστα εμάς τους υπόλοιπους που τα βλέπουμε όλα αρνητικά. Σου αρέσει η Μενεγάκη. Όταν κόβεις αγγούρι για να βάλεις στο Hendrick's σου, το φτιάχνεις να μοιάζει με τριανταφυλλάκι.
Ξανατρέξε στο τεστ…"
΄Αντε πάλι από την αρχή η έξυπνη...

glitter-graphics.com


Και ενώ πέρυσι σας κέρασα
φέτος θα σας κεράσω το εύκολο, γρήγορο και πολύ ωραίο γλυκάκι,
που η Thalassenia μας φτιάχνει για το αγόρι του σπιτιού της.




Η δική μου παραλλαγή είναι πως το κάλυψα με γλάσο σοκολάτας και το πασπάλισα με ελαφρώς καβουρντισμένα αμύγδαλα φιλέ


ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ!!!!!
Βάσσια μου, να χαίρεσαι το παρωνύμιό σου.

101 σχόλια:

καλημέρα είπε...

Γλαρενια,
δεν προλαβαίνω, δεν βρίσκω λόγο να έχω και facebook, έλεγα μεχρι πριν λίγο καιρό όταν μια φίλη μου είπε το εξής εκπληκτικό, επιπλέον, το οποίο...ασπάζομαι πλήρως: κοίτα να δεις, μου είπε, στην κανονική ζωή, όταν δεν θελω να είμαι φίλη με κάποιον, τον αποφευγω και τελείωσε. Στο ρημάδι το facebook θα με ζαλίσει, και να κανε με φίλο, και γιατί δε με κανεις φίλο, και 3.000 μηνυματα μεχρι να βαρεθώ και να πω αι σιχτιρ, καντον φίλο να τελειώνουμε. Εδώ ενας γνωστός μούκανε παραπονο τις προάλλες και ζήτησε να πω στον ξάδελφο μου να μην τον αγνοεί και να τον κανει φίλο (ο ξαδελφός της, φαντασου!)... Άσε που θα μπλέξω με ενα σωρό μουρλούς και ματαιόδοξους... Σαν αν μην εχει άδικο με φανηκε, γλαρενια μου. Διαβαζω κι αυτα που λες κι εσύ, άσε μωρε, με φτανουν αυτα που έχω.
Υ.Γ. Το γλυκό κατασχεται!
Υ.Γ.2 Αμα μετα απο όσα σε γραφω με πείσουν φίλοι και μπω στο facebook, σε δίνω το δικαίωμα να με πεις ό,τι θελεις, αν ζω μετα απ'όσα θα φορτωθώ, βεβαίως, βεβαιώς. Γιατί όλα δουλειά και χρόνος είναι, τα ρημάδια.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Xα χα χαα!!
Απολαυστικό το ποστ σου!!!
Καλή βδομάδα, καλό μήνα Γλαρένια μου!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Δεν έχεις άδικο, έτσι χαμός γίνεται στο φέις..
Όσο πιο λίγο το χρησιμοποιεί κάποιος τόσο καλύτερο...
Βρήκα και κράτησα την συνταγή του γλυκού!!!! χαχαχαχα!
Καλό μήνα!

Aldebaran είπε...

Καλό μήνα... Ήρθε η Άνοιξη... Θα τη δούμε εκεί... έξω... κι όχι στo φατσοβιβλίο!

b|a|s|n\i/a είπε...

:)))) μα δεν ρωτάς; το πρώτο ημέιλ σπαμ είναι. διαφημιστικό. από τα τόσα που κυκλοφορούν. έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε. δεν είναι τίποτα περισσότερο το φειςμπουκ από τα τόσα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. και σαν τέτοιο και σαν όλα τα άλλα ισορροπίες θέλει και μέτρο.
όπως τα πάντα άλλωστε. θες να γίνουμε φίλοι; :))
καλημέρα σου! πολύ καλό μήνα! επιτέλους άνοιξη!
φιλιά πολλά!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Εγώ κοριτσάκι μου από φες,μες,δεν κατέχω πέρασα να σου πω καλό μήνα και δες μπαίνει η Ανοιξη!
Φιλιά!

Μηθυμναίος είπε...

Μα καλά, βρε Γλαρένια μου, κι εσύ παρακινείσαι τόσο εύκολα και εισβάλεις σε όλες τις προσκλήσεις-προκλήσεις ακόμα και για να σώσεις ένα αγγούρι, καψερή μου…

Ξέρεις τι όμορφα είναι πρωί Δευτέρας, πρώτη της εβδομάδας και πρώτη του μήνα να διαβάζεις τα όσα περνάς να μας τα αφηγείσαι με τόσο απολαυστικό τρόπο.

Καλημέρα σου!!!

KitsosMitsos είπε...

Έχεις πέσει με τα μούτρα! Χαχα!
Καλό μήνα!

leondokardos είπε...

Καλό μήνα Γλαρένια.
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το face. Συγνώμη αλλά το θεωρώ ανόητο παιγνιδάκι για ανόητους νεαρούς. Και δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν οδηγήσει τους συμμετέχοντες σε περιπέτειες.

VAD είπε...

Μόνο για τα γρήγορα μηνυματα με εξυπηρετει...

Καλά,εκεινα τα χαζοπαιγνιδα,ασε,μακριά...

Καλο μήνα...

jf είπε...

Άπαιχτη η αγγουροσύνη σου... χαχαχα
Απολαυστικότατη!!!

Καλό μήνα

Giorgos Varvakis είπε...

:))
Καλό μήνα Γλαρένια!!!

Savvina είπε...

Άσε Γλαρένια και εμένα μου λέγανε συνέχεια γνωστοί μου κάνε σελίδα στο fc, θα βρείς πελάτισσες από εκεί.
Ώσπου έκανα.
Όλο μου στέλνουν καρδούλες, φωτογραφίες, φιλάκια και όλα τα αγνοώ.
Το κρατάω καθαρά για επαγγελματικούς λόγους.
Αν και σπάνια μπαίνω λόγω έλλειψης χρόνου.
Ωραίο το γλυκάκι.
Παίρνω ένα κομμάτι για να γλυκαθώ και να μπεί όμορφα αυτός ο μήνας.
Καλό μήνα να έχεις.
Φιλιά.

mia maria είπε...

Το facebook δεν το έχω για να δω τους φίλους μου! Τους φίλους μου τους βλέπω ότι ώρα θέλω. Περνάω όμως πολύ καλά για όση ώρα του αφιερώνω, με τα αστεία, τα τραγούδια, τα χαζά κουίζ, και τα παιχνίδια! Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο φαίνεται, ε;-) Καλό μήνα!

An-Lu είπε...

Δεν έχεις εσύ ανάγκη από το φέης γλαρένια μου, το αντίθετο μάλλον!
Καλό μήνα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ :))))
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.

Phivos Nicolaides είπε...

Απολαυστική όπως πάντα. Ως φιλέτεχνη που είσαι, δες ένα σπουδαίο αστέρι, μια πραγματικά σεμνή προσωπικότητα: ΑΣΤΕΡΙ!!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..................
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ !
Η ΧΡΗΣΗ - Η ΣΥΧΝΗ (ΣΕ ΟΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΗ !
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......................
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ..................

αθεόφοβος είπε...

Με την ανοησία του facebook δεν έχω γνώμη γιατί ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με αυτό.
Σχετικά όμως με το αγγούρι έχω ασχοληθεί στο παρελθόν γιατί σε αυτό βασίζεται ένα πολύ μεγάλο δίλλημα!

Thalassenia είπε...

Αρνούμαι να μπω στο κολπάκι του facebook και πολύ περισσότερο στα χαζοτέστ επίτρεψέ μου.
Εισαι απίθανη στον τρόπο που τα λες περί αγγουριού και γενικότερα.

Καλή η ιδέα του αμύγδαλου στο γλυκάκι και σε ευχαριστώ για την τιμή.
Πιστεύω να σας άρεσε.

Καλό μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Kαλο μηνα!!Το καλυτερο ηταν:''ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ'' κι εκει να παραμεινεις θα προσθεσω εγω!!!Φιλια γλαρενια!!!

Anastasios είπε...

Καλό μήνα! Έχει και το πρόσωπο βιβλίο την προσωπικότητά του. Είναι μάλλον ιδανικό για μοναχικούς τύπους!

Αγγελικη Ν είπε...

Και εγώ δεν ασχολούμαι με το facebook! Κάπως δεν μου πηγαίνει η συνολική του ιδέα!
Αλλά απόλαυσα τον τρόπο που τα λες γλαρένια!

Καλή άνοιξη να έχεις!

Margo είπε...

Κάπως έτσι μπήκα και εγώ αλλά το επισκέπτομαι μία φορά το μήνα:) Το βαριέμαι και φυσικά αρνούμαι πολλές φορές αιτήσεις φιλίας και ότι περίεργο. Το blog δεν το αλλάζω με τίποτα!

Καλό μήνα γλαρένια μου:)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως εγώ που επίσης είμαι στο φατσοβιβλιο, δεν μπόρεσα ακόμα να εγκλιματιστώ. Μου είναι τόσο μακρύ, τόσο αντικοινωνικό (κι ας το λένε κοινωνική δικτύωση).

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Απολαυστική - αυτό είσαι!
Εντός κι εκτός Facebook...

Όπως λένε κι άλλοι, το Facebook θέλει απλώς μέτρο. Το σπουδαίο είναι να το χρησιμοποιείς εσύ κι όχι να σε χρησιμοποιεί αυτό!
Φιλιά ανοιξιάτικα!

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

με τον φατσομπούκη - που λες κι εσύ - μια από τα ίδια... πιθανόν να με έχουν ήδη πετάξει απόξω :))

πάω να κάνω το αγγουροτεστ...

καλό και χαρούμενο μήνα!!!!

Eva F. είπε...

Καλό μήνα Γλαρένια μου...
Απολαυστική η ανάρτησή μου....
:))

Eva F. είπε...

*** Διόρθωση...
Απολαυστική η ανάρτησή ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Xιονάτη εεε?

Ποιος στη χάρη σου Γλαρένια μου να έχεις 7 νάνους στα φτερά σου! Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η κακιά μητριά με τον καθρέφτη! χαχαχαχαχαχα

Πάντως σου έκανε και ένα καλό το facebook σου χάρισε απλόχερα την έμπνευση για ένα πολύ όμορφο ποστ σαν και αυτό!

Εύχομαι η Άνοιξη Γλαρένια μου να σου φέρει Υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!

Φιλιά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Γλυκιά μου καλημέρα,
όπως τα λες, από το πουθενά ξεφυτρώνουν οι προσκλήσεις.
Δεν συζητώ που το σύστημα βρίσκει και πιθανές ομοιότητες και με έxουν ποσκαλέσει πολλοί φίλοι μας από το χώρο των blogs.
Δεν έχω αποδεχθεί καμία, για το λόγο και μόνο πως μου λείπει ο χρόνος αφ’ ενός αλλά και το βρισκω άσκοπο αφ' ετέρου, αφού και από εδώ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..
Προσωπικά και εξ’ αρχής δεν το βρήκα καθόλου ενδιαφέρον.
ΥΓ1: Αν αποφασίσω να επεκταθώ πόσο παραπάνω ΦΙΛΗ από τωρα να σε πω;
:-)
ΥΓ2: Πες μου τι να κάνω για να περάσω την εκπομπή σου στο μπλογκ μου, να σε ακούω μέσω «ΠΙ-ΣΗ» (χαχα… αρσεν. γένους και αντίζηλος του Γλάρου μου)
Καλό και χαρούμενο μήνα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΕΛΕΝΑ μου,
΄Οσο αστείο βρίσκω σ' αυτή τη στημένη διαδικτύωση άλλο τόσο προσπάθησα να τη διακωμωδήσω με τα πενιχρά μου μέσα
Να μην κοιμούνται για να ...e-πικοινωνούν, μου φαίνεται αδιανόητο. Μα πώς ανταποκρίνονται στις καθημερινές υποχρεώσεις
Καλό σου μήνα και …εύγευστο

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Hfaistiwna-κο μου,
Σου έχω εμπιστοσύνη πως θα τα καταφέρεις άριστα,
Καλό σου μήνα και φωτεινό

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Aldebaran μου,
«...μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ» μου τραγουδούσε ο λατρεμένος μου παππούς κάθε Πρωτομαγιά. Μα πού να ξέραμε τότε πως θα την είχαμε από Μάρτη, μην πω και πολύ νωρίτερα, αφού χειμώνα στο Λεκανοπέδιο τουλάχιστον δεν είδαμε.
Φύυυυγαμε λοιπόν
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Το μόνο που δε φαντάστηκα b|a|s|n\i/a μου, ήταν τα spam.

Μα αν ρωτάω συνέχεια, χαμόγελό μου, για ό,τι στραβό ή δυσνόητο βρίσκω, πρέπει να σε έχω «αγκαζέ» επί 24ώρου βάσεως. ΄Ασε να φτιάξουμε κaι κανένα κήπο….
Τα έβλεπα χθες pv θέλουν ξεβοτάνισμα, αλλά πού να με αφήσει ο ΠΙ-ΣΗΣ που λέει κι' ο Γλάρος μου.

Χαχα…και τώρα που γίναμε φίλοι είπα στο ξαδερφάκι μου (αδερφές οι μανάδες μας) τι κάνουμε; Θα βλέπεις τα βιντεάκια που ανεβάζω από τα ταξίδια μου, είπε. ΄Ετσι και μπήκα, αλλά …δεν μπλέχτηκα.

Τώρα για σένα είμαστ-e φίλοι από παλιά
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Γιαγιά Αντιγόνη μου,
Σ’ ευχαριστώ για τις τουλίπες και την ευγενική σου χειρονομία
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μηθυμναίε μου,
Ειπα η γυναίκα να παίξω κάποια στιγμή σαν παιδί και τελικά έφυγα με συνταγές για το ποτό τους. Αλλά εμείς Στράτο μου δεν προδίδουμε τα ουζ-τσίπουρα, ναι; Και έρχεται και καλοκαιράκι, ό,τι καλύτερο..
:-)
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

KitsoMitso μου,
Με δουλεύεις μου φαίνεται…
:-)
Και χρόνο να είχα δεν παρασύρομαι καρντιά μου
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Λιόντα μου,
΄Ετσι είναι και λυπάμαι όσα από τα νέα παιδια δεν απασχολούνται με κάτι ενδιαφέρον και επιμορφωτικό
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

VAD μου,
Καλό και δημιουργικο μήνα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

JamanFou μου,
Χαχα… σε καλή βαθμίδα με ενέταξε… αφού ασχολούμαι και με τη Μενγάκη…καλά πάω…
;-)))
Καλό σου μήνα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

gvarvakis μου,
Καλό μήνα σε σένα και στ’ όμορφο νησί!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Savvina μου,
Τις περισσότερες φορές, στο χέρι μας είναι να κάνουμε και το Γενάρη ΄Ανοιξη…
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και στα δυο σας

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

big mama μου,
Δεν ξέρω περί παιχνιδιών, αλλά έστω και έτσι, δεν είναι κακό, εφ’ όσον σε ευχαριστεί και το έχεις υπό έλεγχο
ΚΑΛΟ και ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΜΗΝΑ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

An-Lu μου,
:-)
Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά!
Καλό σου μήνα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS μου,
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Phivos Nicolaides μου,
την έχω ήδη δει. Εξαιρετική καλλιτέχνης και ευγενική παρουσία. Δεν σχολίασα γιατί έπεσα πάνω σε διακοπές που κάνει ο… "ΠΙ-ΣΗΣ", γι’ αυτό και τελευταία καθυστερώ σε σχόλια
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ μου,
Καλό μήνα και ...χωρίς καταχρήσ-e-ις
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Χαχα… αθεόφοβέ μου…το θεό σου δεν έχεις..
:-)
Δεν το γνώριζα το δημώδες που ταιριάζει με τo δικό μας «μπρος βαθύ και πίσω ρέμα"
΄Εμαθα πράγματα όμως από τα σχόλια (εξαιρετικός ο mh xeirotera που αγνοούσα.
Να γιατί μου αρέσει το blogging
:-)
ΚΑΛΟ σου ΜΗΝΑ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Thalassenia μου,
Ναι σου λέω, πολύ ωραίο, θα το φτιάχνω.
Και κάτι άλλο που δεν έγραψα πιο πάνω είναι πως αντί για πτι-περ χρησιμοποίησα σαβαγιάρ, επειδη βαριόμουνα να φτιάξω από τα δικό μου παντεσπάνι. Είναι και το blogging… πού χρόνος…
;-)))
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Anastasios μου,
Δε νομίζω πως είναι για μοναχικούς, γιατί εκεί μέσα είναι δικτυωμένη η νεολαία στην πλειονότητά της και όχι μόνο... Μοναχικοί και οι συγγραφείς;
Καλό και ευλογημένο μήνα,

Μετ’ ασπασμών τε και εναγκαλισμών

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Χαχα… καλό Μαρία μου,
Και εδώ θα μείνω, όπως λες, για τα χρήσιμα και ουσιώδη που μαθαίνω από τις σελίδες σας, όπως και στη δική σου βρήκα, που θα το μάθεις εν ευθέτω χρόνω…
Καλό μηνα και σ’ ευχαριστώ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Αγγελικη Ν. μου,
Πώς περνάτε στο ....Σαδάφρικα; αχ…νοστάλγησα...
:-)
Καλό μήνα, και από Μάρτη…χειμώνα, για σας εκεί κάτω

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Εεεετσι Margo μου,
σε τίποτε δε συγκρίνεται με το μαγικό κοσμο του blogging
:-)
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ο δείμος του πολίτη μου,
Mα… εντελώς αντικοινωνικό ή μήπως εγώ γεροντοκόριασα;
:-)

Φιλησέ μου τα τρυφερά μπουτάκια της γοργονίτσας της κόρης σου και Καλό ΣΑΣ μήνα.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Asteroid μου,
Ναι καλέ μου, με πέτυχες εντός facebook;
:-)
Μου είπαν πώς μόνον ο φίλοι μπορούν να μπουν κι’ εκεί "φίλοι" είναι χαχα…το σόι μας

Ανταποδίδω τα ανοιξιάτικα φιλιά και τις Γλαρένιες μου αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μια φορα κι εναν τρελο... μου,
Χαχα…το αγγουροτέστ έχει πλάκα και παίρνεις και τη συνταγούλα για το απεριτιφ
:-)
Καλό σου μήνα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Eva F. μου,
:-)
Δε σου κρύβω πως κι’ εγώ ακόμη γελάω με όσα κατά καιρούς βρίσκω σ’ αυτού του τύπου τις διευθύνσεις, αν βεβαίως τυχαία τα βρω όπως το αγγουροτέστ, που το βρήκα στη σελίδα της Καθημερινής
Καλό σου μήνα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

korallenia μου,
΄Ισως και ...να το αδικήσαμε.
΄Εχουμε δει επανα- αλλά και συνδέσεις φιλιών και σχέσεων εν γένει και αυτό είναι στα θετικά του...τα συν του.
Σωστή διαχείριση χρειάζεται όπως και σε όλα τα πράγματα εξάλλου.
«Μάτια» του.. (πολύ μου άρεσε αυτό), καλό ΣΑΣ και τρυφερό μήνα!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

΄Εχεις δίκιο. Καλό θα είναι να χρησιμοποιείται μόνο για επαγγελματικούς λόγους...

Νομίζω, εκεί χρειάζεται...

Καλό σου μήνα, φίλη.

Κώστας
vloutis.blogspot.com
vloutis.wordpress.com
facebook.com/kostsvloutis
twitter.com/kostasvloutis

Crazy Tourists είπε...

Μη χειρότερα!!! Έκατσες κι έκανες quiz να μάθεις πόσο μοιάζεις με αγγούρι; Χαχα!!! Δεν παίζεσαι!!
Φιλιά! Καλό μήνα!!

Τρελοτουρίστρια

σταγόνα είπε...

Ομορφη Ανοιξη Γλαρένια μου με λιγότερα facebookπαθήματα:) κάθε αρχή και δύσκολη.. έχω κιεγώ facebook το οποίο με βοήθησε η αλήθεια να βρω φίλους παλιούς των φοιτητικών χρόνων τους οποίους είχα χάσει.. άλλος στη Γεμανια, αλλος στο Μεξικό, άλλος στο Μαιάμι.. τρελάθηκα!! κιεκεί του βγάζω το καπέλο!!! τα άλλα όλα είναι άλλες μπούρδες ν αγαπιόμαστε.. το μεγάλο κακό είναι ότι εκεί μέσα τα παιδιά μας χάνουν άσκοπα και ανώφελα το χρόνο τους..

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ μια φορά το μήνα μπαίνω στο φέις όπως το λες, αλλά δεν βλέπω πουθενά την χρησιμότητα του!
:)
καλησπερα

faraona είπε...

Γλαρένια μου
εκαμες κακή αρχη στο Φατσαμπούκι.
Ησουν ολη αυτιά και μάτια σ αυτά που σου έλεγε.
Μόνο αν το χρησιμοποιείς για αυτά που γουστάρεις εσυ αξίζει.
Κι εχει ενα καλό ...την αμεσότητα .Σχολιάζεις ,απαντούνε ,ρωτάνε απαντας,Ασε που ρυθμίζεις το προφίλ σου οπως θες,.Αν δεν θέλεις να σου στέλνουν μηνύματα ,καρδούλες και τα ρέστα τοχεις ετσι που δεν σ ενοχλεί κανείς.
Αγνοείς ΟΛΑ τα μηνύματα που σου ερχονται απο αγνώστους ακόμη κι απο το Facebook το ίδιο αν δεν εχουν ονομα και διεύθυνση...delete κανονικά...και αντι να σε χρησιμοποιει αυτό το χρησιμοποιείς εσυ μ αυτούς που θέλεις νάσαι σε άμεση επαφή.
Εσυ που εισαι πολυ καλή γνώστης του νετ αν το δείς «αλλιώς» θα δείς οτι εχει και τα καλά του.

Φιλιά πολλα

Άστρια είπε...

Τα λες πολύ σωστά Γλαρένια!
Δεν ξέρω πάντως γιατί, αλλά ποτέ δεν συμπάθησα το facebook, ούτε έχω γραφτεί ούτε το παρακολουθώ.

Καλό μήνα με όλα τα καλά της Άνοιξης που έρχεται!

Ανώνυμος είπε...

Νά'σαι καλά βρε Γλαρένια μου, γέλασα με την ψυχή μου! απολαυστική ανάρτηση :)
Έτσι είναι με το φατσεμπούκι, όπως τα γράφεις! Μια φορά και 'γω απέκτησα λογαριασμό, και είδα και έπαθα να ξεγραφτώ! όπου φύγει φύγει! Προσκλήσεις απ'εδώ, απο γνωστούς, απο αγνώστους, σκουντήματα, φιλάκια, κανε αυτό, εκείνο, ο τάδε φίλος σε προσκαλεί εκεί, ούφ... ήμαρτον, άλλη δουλειά δεν έχω είπα και τού'ριξα μια μούντζα... χαχαχα!

Καλό μήνα έστω και καθυστερημένα

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Γλαρένια μου πολύς κόσμος έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στο φέισμπουκ. Είναι περίπλοκο το ζήτημα, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν σωστή χρήση, έχουν κάτι σοβαρό να πουν, αλλά μέχρι να τους βρεις...
Φιλί και Μαργαριταρένιες αγκαλιές!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Γλαρένια μου! Κάτι της έχω κάνει της σελίδας σου, δεν εξηγείται... Τρείς μέρες τώρα προσπαθώ να μπώ, ο κομπιούτερας μου αγκομαχάει, είναι και κάποιας ηλικίας, δεν τις σηκώνει εύκολα τέτοιες "βαριές" σελίδες, με τα πολλά, σήμερα τα κατάφερα! Εντωμεταξύ, έχω σχεδόν ξεχάσει τί ήθελα να γράψω σχετικά με τον Φατσαμπούκη, έγραψα όλα τ' άλλα που μούρθαν στο μυαλό, και πριν καλά-καλά τελειώσω το σχόλιο για το οποίο έχω τόσο πασχίσει τρείς μέρες τώρα....η σελίδα σου κάνει ένα "μπράφ", και χάνεται απο μπροστά μου, μαζί με το σχόλιο φυσικά, που ήταν και μακροσκελές συν τοις άλλοις....ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ!
Αφού και τώρα δά, όλο κοιτάω την οθόνη, να προλάβω να το πιάσω απ' τα μαλιά (το σχόλιο), μη και μου ξαναφύγει...
Τέλοςπάντων... Ενα έχω να σου πώ, μετά απ' όλα αυτά: ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ! όπως έλεγε και η μακαρίτισα η γιαγιά μου... Κι' ο Φατσαμπούκης πρώτος και καλύτερος!
Σε φιλώ πολύ και γρήγορα, να προλάβει το ρημάδι το φιλί να σου φτάσει!

Aggelos Spyrou είπε...

Ίσα ίσα προλαβαίνω να πω μια καλησπέρα!

Πάω να κοιμήσω το μικρό!!!

:))))

hackaday είπε...

Τέλεια ανάρτηση. Το φατσοβιβλίο για 'μένα είναι χάσιμο χρόνου. Τίποτε παραπάνω. Έχω λογαριασμό αλλά δε μπαίνω μέσα. Και εγώ από προτροπές άλλων έκανα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν την αλφαβήτα αλλά to facebook είναι must και wow. Τεσπα! Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα και δημιουργικά πράγματα να κάνουμε στο internet.

P. Kapodistrias είπε...

Τι καλά που δεν έπαθα ακόμη φεϊσμπουκίτιδα!!! Το κείμενό σου μ' ενίσχυσε έναντι των προ(σ)κλήσεων!!!

Να είσαι καλά! Και να βρισκόμαστε!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ μου,
Kυλάει γρήγορα ο καιρός ή έτσι εγώ νομίζω;
Πότε είχαμε Πρωτομηνιά… πότε είχαμε Παρασκευή και πάλι ευχές μοιάζουμε για Καλό Σ/Κ

Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Crazy Tourists μου,
Ναιιι λέμε… και πήρα και τη συνταγή
:-)
Καλό σας Σ/Κ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

σταγόνα μου,
΄Εχω ακουστά για πολλές περιπτώσεις επανα- αλλά και διασύνδεσης δεσμών, όμως εξ’ αρχής δεν με ενθουσίασε όπως το blogging.
Tώρα παίζει (στην περίπτωσή μου) νομίζω και το θέμα ηλικία… Οι μεσήλικες,όπου βολευτούμε αγκιστρωνόμαστε..
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ετσι κι’ εγώ Tonia μου, αλλά και δε σου κρύβω πως κάθε φορά όλο και κάτι «τσιμπάω»
Σε επόμενη ανάρτηση θα έχω το τελευταίο που ανακάλυψα
;-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

faraona μου,
Αυτό που ακόμη δεν εννόησα είναι η αμεσότητα, την οποία ούτως ή άλλως έχουμε και από το Yahoo.

΄Εχω δει και εσένα αλλά και πολλούς άλλους από τούτο το χώρο. Ειλικρινά κάθε φορά χαίρομαι αλλά παρ' ότι έχω …δικτυωθεί με το συγγενολόι μου, μου λείπει ο χρόνος και για φέις,
Καλό Σ/Κ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Άστρια μου,
Ακόμη ψάχνω να του βρω ΕΝΑ θετικό…
Τελικά όμως είναι και θέμα επιλογής του καθενός.
Καλό Σ/Κ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μαργαρίτα Πάσχου μου,
Συμφωνώ. Eξαρτάται από τη χρήση της κάθε μορφής επικοινωνίας
Καλό Σ/Κ

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

βιολιστης στη στεγη μου,
Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου. Κάπως έτσι προ ημερών ταλαιπωρήθηκα με το μπλογκ του George

Χαχα…. Aν ζούσαν οι γιαγιαδες μας θα τρελαίνονταν με τα μηχανήματα του ‘ξαποδώ…

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Aggelos Spyrou μου,
Σ’ ευχαριστώ και με τιμάς ειλικρινά, που ξέκλεψες χρόνο από τον αντράκο σου.
:-)
Να απολαμβάνεις κάθε του στιγμή. Μεγαλώνουν και όταν θα φτάσεις να κοιτάς (σαν κι’ εμένα τώρα) τον χρόνο που έφυγε, δε θα το πιστεύεις για πότε κύλησε

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

hackaday μου,
Σαφώς και υπάρχουν καλύτερα, γι’ αυτό και προτιμώ το χώρο των μπλογκ
Καλό Σ/Κ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Π.Κ. μου,
Για μένα ενίσχυση είναι η επίσκεψή σου.
Σ’ ευχαριστώ που με θυμάσαι και με τιμάς
Καλό και ευλογημένο Σ/Κ,

Μετ' ασπασμών τε και εναγκαλισμών

Unknown είπε...

Α, το μηνυματάκι μου φαίνεται για spam πάντως...

Unknown είπε...

Εγώ πάλι που λες δε δελεάζομαι με τίποτε!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Καλημέρα Γλαρένια μου!
Θα μας φάνε τα φεϊσμπούκια γμτ μου!
Φέρε λίγο γαλακτομπούρεκο να γλυκαθούμε...

nikiplos είπε...

Απλά αστείρευτη όπως πάντα!!! Και μένα το φατσοβιβλίο ποτέ δεν με κέρδισε, ενώ συνεχίζω να επικοινωνώ με τους φίλους μου με το "παραδοσιακό" ηλεγράφημα. Άσε πια με τις φάρμες!!! ένας από τους δικούς μου φίλους, την έχει περιποιημένη, όμορφη... Η δική μου έχει πιάσει αρουραίους και αποτελεί απειλή για την περιοχή! χο χο!

kiki είπε...

Ήμουν πολύ αρνητική με το φβ ομολογώ! Και εξακολουθώ να είμαι σε κάποια πράγματα. Δεν θεωρώ ότι βοηθάει να βρω φίλους που έχω χάσει. Αν έχω χάσει φίλους, μάλλον δεν ήταν φίλοι. Σωστά; Αρνούμαι πεισματικά να αποδεχτώ όλες αυτές τις προσκλήσεις που στέλνουν διάφοροι. Δεν έχω χρόνο. Θα το κάνω όταν πραγματικά δεν θα έχω τι να κάνω. Έτσι, επικεντρώθηκα μόνο σε αυτό που ήθελα να δείξω εκεί μέσα. Οπότε, μη χλοσκάς γλαρένια μου! Χαχα! Φιλούμπεεεεεεεεεες!

επί λέξει είπε...

Πέρασα να δώσω φιλιά πολλά και να ευχηθώ ένα γλυκύτατο έαρ!!

:)

fieryfairy είπε...

Γλαρένια μου πώς γέλασα! Το μήνυμα το έλαβα κι εγώ, είναι μια μεγάλη κοτσάνα φυσικά, σπαμ και το έχω λάβει και κάνα δυο φορές.

Εγώ πάντως είμαι μεγάλη φαν του fb, από τους πρώτους που μπήκαν(έχω 3 χρόνια) και το σχόλιο μου είναι για όσους παραπάνω το χαρακτήρισαν ανόητο και για ανόητους κλπ. Για μένα είναι ενα εργαλείο. Εξαρτάται πως το χρησιμοποιείς. Με ένα κατσαβίδι μπορείς να βιδώσεις αλλά και να σκοτώσεις. Κανείς όμως δεν το χαρακτήρισε επικίνδυνο αυτό καθ'αυτό γιατί εξαρτάται από το χέρι που το κρατά. Στο fb εγώ κρατώ επαφή με φίλους από Όσλο, Χιλή, Ταιλάνδη, Νέα Υόρκη, Καμπότζη και Αγγλία που έχω γνωρίσει στα ταξίδια μου. Βλέπω τα παιδιά που έχουν αποκτήσει, τα νέα τους, κρατώ επαφή καλύτερη από ότι με ιμέιλ. Άλλοι μπαίνουν για τα παιχνίδια, άλλοι για γκόμενες.
Σόρι βρε κορίτσι μου για το μεγάλο ποστ αλλά κουράζομαι με τους γενικευμένους χαρακτηρισμούς που δίνουν αδαείς για ένα ζήτημα που μόνο στην Ελλάδα είναι ζήτημα.
Καλό μήνα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ :)))

Phivos Nicolaides είπε...

Ορίμασε ίσως ο καιρός, που το φέις μπκουκ θέλει κι αυτό το φέις λίφτιγκ του!! Καλή βδομάδα.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Darthiir the Abban μου,
Τελικά έτσι αποδεικνύεται πως ήταν το μήνυμα
Καλή σου εβδομάδα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Εκεί ξημεροβραδιάζεσαι Ασκαρντουλίνο μου;
Καλή σου εβδομάδα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

nikiplos μου,
Χαχα… και farmer Παριζιάνε μου;
Kαλή σου εβδομάδα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ελα kiki μου, και προχτές «έγραψες» μέσω οθόνης
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

επί λέξει μου,
Τώρα εγώ θα πρέπει να ντρέπομαι που πέρασα προχθες από το σπίτι σου και καλά ή άσχημα που δεν σχολίασα, δεν άφηνα τουλάχιστον μια αγκαλιά
Καλή σου εβδομάδα και χαίρομαι που επανέκαμψες!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

fieryfaerie μου,
Μακάρι να το βολεύτηκες, όμως αφου και μέσω mails μπορείς να επικοινωνείς/νουμε με τους φίλους, ακόμη δεν έχω καταλάβει τα πλεονεκτήματα της επικοινωνίας από το φέις.
Καλή εβδομάδα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κα απ΄εμένα οι ευχές JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ μου, για την καλή εβδομάδα.
Να ντύνεσαι, κρύο πάλι
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Phivos Nicolaides μου,
Δε με εξυπηρετεί γενικώς και σπάνια μπαίνω παρά το ότι υπάρχει λογ/σμός
Καλή εβδομάδα

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Phivos Nicolaides μου,
Δε με εξυπηρετεί γενικώς και σπάνια μπαίνω παρά το ότι υπάρχει λογ/σμός

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

phlou...flis είπε...

Απολαυστικό και συνάμα ...φύρδην μύγδην. Γιατί όμως να φταις εσύς Όχι, δε φταις, φταίει ο Χατζηπετρής και οι χιλιάδεις ...φίλοι σου ή αυτοί που θέλουν να γίνουν. Οπότε μην ανησυχείς και άσε τα διλήματα